Jeltje Waagenaar

Nieuwe Website

Verzoek

Jeltje vroeg of ik haar kon adviseren over haar website. Ze kwam er maar niet aan toe om haar website goed in te richten en ze had geen tijd om zich te verdiepen in WordPress.

Het beheren van de website werd voor haar zo een vervelend karwei, terwijl ze heel graag haar fotografie aan het publiek wil tonen.

Aanpak

Inventarisatie

Eerst heb ik naar haar wensen geluisterd en daarna heb ik verteld wat ik voor haar in gedachten had. Vervolgens zijn we samen op een ontwerp uitgekomen waarmee ik meteen aan de slag kon.

Website bouwen

Ik heb een eerste opzet gebouwd en deze met Jeltje besproken. Uiteindelijk heb ik de website zo gebouwd en ingericht dat Jeltje zelf nog aanpassingen kon maken.

Zelf aan de slag

Ze wilde toch nog een beetje leren hoe WordPress werkte en zo kon ze haar website nog meer naar haar eigen smaak inrichten.

Ondertussen bleef ik op de achtergrond beschikbaar voor aanwijzingen met betrekking tot communicatie en webredactie, en was ik natuurlijk bereikbaar voor vragen en/of verdere uitleg.

Resultaat

Jeltje heeft inmiddels een mooie en strakke website, waarop ze haar fotografie duidelijk en overzichtelijk kan tonen:

www.jeltjewaagenaar.nl

De oude en nieuwe website naast elkaar

Reactie Jeltje

Madelon heeft goed geholpen bij het opzetten van de nieuwe website!

“We konden snel een afspraak maken waarbij ze alle wensen systematisch en inzichtelijk in kaart heeft gebracht. Daar ging ze mee aan de slag en binnen no-time stond daar een zeer werkbaar concept. Met geduld, vrolijkheid en consequentie heeft ze mij bij de invulling ervan achter de broek aangezeten. Madelon wacht niet af, geeft de juiste suggesties en beheerst de techniek achter de website!”

Ook een nieuwe website?

Wil jij net zoals Jeltje ook een nieuwe website? Of wil je dat deze een keer vakkundig wordt nagekeken? Neem dan contact op! Ik help je graag verder.

Op locatie (voorkeur regio Utrecht) en vanuit huis

Bureau 87
KVK: 71851771
contact@bureau87.nl

© 2018 – 2020 Bureau 87

contact@bureau87.nl
KVK: 71851771

© 2018 – 2020 Bureau 87