Wie ging je voor

“Als projectleider waardeer ik Madelon met 5 sterren. Zij neemt een hoop werk uit handen en gaat voor tevredenheid en een kwalitatief goed eindproduct.”

"Madelon is een pareltje in de dop die er graag uitkomt als jij haar uitdaagt met een leuke opdracht in de online communicatie. Ze is goed thuis in de web redactionele taken, zij kan snel en accuraat de juiste content uit de organisatie trekken, en zij is super creatief met design van online omgevingen. Voor de regionale Sociale Dienst Werk en Inkomen Lekstroom heeft zij gezorgd dat de nieuwe klantgerichte website in een paar maanden tijd gevuld werd. En dit op het gewenste B1 taalniveau. De W3C eisen voor het wegnemen van drempels voor mensen met een beperking heeft zij eveneens goed en consequent doorvertaald. Met de inzet van Madelon krijg je een doortastende en ervaren dame die jou en de betrokkenen met de juiste en kritische vragen laat nadenken over keuzes en beslissingen. Geef haar de ruimte en je krijgt maximaal waar voor je geld plus een beetje extra."

“Madelon heeft goed geholpen bij het opzetten van de nieuwe website!”

"We konden snel een afspraak maken waarbij ze alle wensen systematisch en inzichtelijk in kaart heeft gebracht. Daar ging ze mee aan de slag en binnen no-time stond daar een zeer werkbaar concept. Met geduld, vrolijkheid en consequentie heeft ze mij bij de invulling ervan achter de broek aangezeten. Madelon wacht niet af, geeft de juiste suggesties en beheerst de techniek achter de website!"

Op locatie (voorkeur regio Utrecht) en vanuit huis

Bureau 87
KVK: 71851771
contact@bureau87.nl

© 2018 – 2019 Bureau 87

contact@bureau87.nl
KVK: 71851771

© 2018 – 2019 Bureau 87